Välkommen till Affiliate-programmet för Gregg Braden!

Här hittar du all information du behöver för att börja marknadsföra videoserien.

Hur kan jag börja marknadsföra Gregg Bradens online videoserie?

Ladda ned materialet

Ladda ner grafik- och skrivmallarna (nedan)

Registrera dig

Registrera dig i Elopage som utgivare (publisher): elopage.com

Skapa dina UTM länkar

skapa dina UTM-länkar och skicka dem till sweden@younity.one (Viktigt!).

Börja marknadsföra!

Dela dina inlägg i sociala medier och/eller som e-postmeddelanden till dina prenumeranter!

Viktigt: Använd endast de UTM-länkar du skapat i Elopage, annars kan vi inte spåra dina optins eller försäljning
.

Titta på förklaringsvideon

Graphics

Ladda ner de grafiska mallarna som du kan använda för din marknadsföring

Skrivmallar

Ladda ner skrivmallarna som du kan använda för din marknadsföring

Vanliga frågor (FAQ’s)

Hur tjänar jag provision på den kostnadsfria produkten?

Varje användare som väljer den kostnadsfria videoserien med hjälp av din UTM länk kommer att spåras av kakor (cookies), och om de köper den följande serien efter att ha sett den kostnadsfria, kommer du automatiskt få en provision för denna försäljning genom elopage.

Hur skapar jag ett Elopage-konto?

Om du inte har ett befintligt Elopage Publisher-konto kan du skapa ett genom att acceptera Elopage-inbjudan till Affiliate-programmet och välja den gula knappen ‘Sign up as a publisher’. Fyll i dina uppgifter under fliken ‘Publisher’.

När du har framgångsrikt skapat ett konto, vänligen acceptera ånyo De 6 sanningarna affiliate inbjudan för att det ska dyka upp på ditt Elopage konto.

Såhär skapar du ett Elopagekonto:


Hur man skapar en UTM

En UTM-länk gör det möjligt för dig att dela spårbara länkar till våra sidor för optin/försäljning. Genom dessa länkar kommer vi att kunna automatiskt spåra all trafik som skickas via dina kampanjer och förse dig med korrekta uppgifter om sidbesök och produktköp.

För att skapa en UTM-länk, vänligen gå till ditt Elopage Publisher-konto och välj Marketing Tools. På det övre högra hörnet välj knappen skapa. Nedan är vad som behöver väljas under varje sida:

Vad vill du skapa? Vanlig länk

Välj ett affiliate-program: Välj De 6 sanningarna affiliate-programmet.

Vilket urval ska jag välja? Betalning/Payment

Vart leder länken? Till vår optin sida där var och en kan registrera sig gratis.

Parametrar du behöver:
Källa: Affiliate
Kampanj: brg-sv-k1-l1

 

Medium: Ange ditt utgivar-ID här (du hittar det i din översiktsflik)

Vänligen skicka både din standard och korta länk via e-post till sweden@younity.one  och använd någondera av dem under dina kampanjer.

 

Hur man registrerar sig för De 6 sanningarna - Affiliate-programmet som en befintlig Elopage publisher

Klicka helt enkelt på denna länk och välj ’Redan en utgivare på elopage? Logga in och bli min affiliate >> blå knapp. De 6 sanningarna affiliate-programmet kommer automatiskt att läggas till ditt konto.

Varför måste jag ange mina bankkontouppgifter?

Bankkontouppgifterna behövs endast för att betala ut dina provisioner. Du kommer aldrig att debiteras något under någon av Younitys affiliate-program.

Så ändrar du språk för Elopage-gränssnittet

För att ändra språk innan du loggar in vänligen lägg antingen till &locale=sv [språkförkortning] till slutet av url eller klicka på Profil under Einstellungen och välj Englisch:

För att ändra språk innan du loggar in vänligen lägg antingen lägg till &locale =sv [språkförkortning] till slutet av url eller ändra den manuellt via den övre högra knappen:

Hur beräknas provisionen?

provisionen beräknas som 30 procent av produktens nettobelopp. Det exakta antalet varierar från produkt till produkt, baserat på momsskatter och Elopageavgifter. Du kan se det exakta beloppet, under statistikfliken i ditt Elopage-konto.

Kommer jag automatiskt att få min provision?

Enligt lag är vi skyldiga att ge en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, din provision kommer att utbetalas när denna period är över och användaren inte har returnerat produkten.

Hur kommer jag att få betalt?

Se till att du fyller i din bankinformation i din elopage publisher profil och bilägg de nödvändiga dokumenten. När en försäljning är gjord och 14-dagars pengarna tillbaka-garantin har upphört, kommer elopage automatiskt att betala det belopp du tjänat till bankkontot du matat in. Betalningen görs kring den 15 månad för den provision du förtjänat föregående månad.