Vill du hämta mer visdom och ljus till vår värld?

Hjälp oss att dela denna fantastiska information genom att gå med i vårt Affiliate-program och tjäna upp till 30% provision på varje produkt du säljer! 

Hur fungerar Affiliate-programmet?

Ansök om att vara med i vårt Affiliate-program genom att fylla i dina uppgifter ovan.

En medlem i Younity Sweden kommer att granska din ansökan. Om din ansökan accepteras kommer vi att skicka all information och material som du behöver för att komma igång.

Du kan börja marknadsföra den inledande videoserien med Gregg Braden med hjälp av dina anpassade länkar via e-post och/eller sociala medier!

Missa inte möjligheten att tjäna upp till 30% provision med vårt Affiliate-program!

Vanliga frågor (FAQs)

1. Hur tjänar jag provision på den kostnadsfria produkten?

Varje användare som registrerar sig på Gregg Bradens gratis videoserie med hjälp av din UTM länk kommer att spåras av kakor (cookies), och om de köper Gregg Bradens 6-veckorsprogram när gratisserien är avslutad kommer du automatiskt få en provision på den försäljningen genom vårt betalsystem Elopage.

2. Kommer jag automatiskt att få min provision?

Enligt lag är vi skyldiga att ge en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, din provision kommer att utbetalas när denna period är över och användaren inte har returnerat produkten.

3. Hur kommer jag att få betalt?

Se till att du fyller i din bankinformation i din elopage publisher (utgivare) profil och bilägg de nödvändiga dokumenten. När en försäljning är gjord och pengarna tillbaka-garantin har upphört, kommer elopage automatiskt att betala det belopp du tjänat till bankkontot du matat in.

Vilka är Younity?

Ladda ner vår portfolio på länken nedan för att lära känna oss bättre: